Oversigt over Nike Dunk ID Highs

Som alle Nike aficionados ved nu, har mærket været i et nyt produkt afsløringen amok i den seneste tid, med dusinvis af nye Nike produkter, der kommer ud i markederne i de sidste par måneder alene. køb nike air max 2017 Disse nye Nike produkter (som enten bliver lanceret for første gang, eller blive re-lanceret) omfatter den holder af Nike SB Dunk Mid Pro Sea Crystal, Nike Dunk Mid Pro SB, Nike Dunk Low Premium SB, samt Nike Dunk ID høj, en ganske fortryllende produkt (fra min personlige erfaring); og som er vores fokus her. Den første ting, man får at mærke, når støder Nike Dunk ID høj, er, at er en undskyldning høj sko. Ud over den sko bemærkelsesværdige naturlige højde, farve, der er anvendt med det ene (som strækker sig til dannelse af det første synlige »lag« af skoen, når den ses fra en anterior udsigtspunkt) kun går videre til at fremhæve den opfattede »tallness« af Nike Dunk ID højt. Sålen pågældende hvad der kan betegnes som en lyseblå affære, med en udskåret i striber 'at når den ses fra den forreste udsigtspunkt kun går videre til at fremhæve skoens opfattede tallness.

Det er bemærkelsesværdigt, at Nike, til sin kredit, gør ikke Nike Dunk ID Høj høj på bekostning af den wearers komfort. Stigningen af ​​skoen til sit højeste punkt (højde-wise) er gradvis, således at skoen starter på hvad der ville være en almindelig højde på tå niveau (var det ikke for den tykkere sål), og derefter stiger i højden meget gradvist, for at nå sit højdepunkt højde ved midten af ​​skoen; før du begynder at falde, lige så gradvist, i højden; nike air huarache tilbud outlet at nå en meget lavere højde på bagsiden af ​​skoen. På denne måde kan brugeren blive set iført en høj sko, men de helt sikkert ikke føler det på ubehagelig måde.

Tre vigtigste farver er synlige i Nike Dunk ID High (selvom det er bemærkelsesværdigt, at Nike siger du kan gå og have dit par skræddersyede / tilpasset på en af ​​deres atelierer, hvis du kan "sikre en aftale" der). Ikke desto mindre, i min par Nike Dunk ID høj, iøjnefaldende farver er den mørkebrune basis-materiale farve af skoen, den lyseblå på sålen, som er synlig fra et forreste synspunkt som "tallness styrke striber '(og som opstår en række andre gange i pletter rundt omkring skoen), og den lyserøde som gør snørebånd og regionen sammenføjning sålen til grundmaterialet. Som med de fleste af Nikes nye produkter, underskrift Nike kryds i Nike Dunk ID høj er ganske langstrakt, startende som den gør, fra en multi-farve strippet plaster nær centrum af skoen; gå hele vejen til bagsiden af ​​skoen, så vil runde skoene "back to emerge og slutter ved den modsatte ende af skoen. nike paul rodriguez 9 tilbud outlet For en "binde mekanisme 'Nike vælger at være konservativ, vælger den traditionelle snørebånd mekanisme, selvom snørebånd pågældende her er en ganske langstrakt affære (op til 18 huller); og ganske tyk også.