Gode ​​principper for muskelstyrke

Efter fire ugers sammenhængende styrketræning, du opdager, at din træning bliver lettere. køb nike air max 2017 Det tager mindre indsats for at løfte den samme mængde vægt end i den første uge af træning. Hvis du fortsætter med at træne med den samme vægt eller motion, er der ingen yderligere gevinst i styrke. Princippet om overbelastning refererer til mængden af ​​last eller modstand er nødvendig for dine muskler til at vokse i styrke. Princippet Progressionen refererer til den måde, du øge belastningen, som kan øges ved at justere frekvensen, intensiteten, tid og type øvelse. Frekvens refererer til, hvor ofte du træner om ugen. Intensitet er hvor hårdt du træner, som kan måles på forskellige måder, såsom puls. Tiden henviser til enten træningen periode, varigheden af ​​en øvelse eller den tid det tager dig at komme sig mellem sæt øvelser. Type af motion er den modalitet eller bevægelsesmønster, du bruger, såsom frie vægte, kropsvægt, overliggende løft og sprint. Justering en eller flere komponenter vil hjælpe dig med at overvinde din plateau og øge styrken.

Indkvartering

Overnatning er den tilstand af tilpasning, hvor din krop tilpasser sig en bestemt øvelse stress. nike flyknit tilbud outlet Hvis du gør det samme træningsprogram for en længere periode, din træning bliver lettere og størrelsen af ​​de ydelser, du får aftager gradvist. For eksempel, tjente du 80 procent mere styrke i din nederste del af kroppen fra at gøre barbell squats i den første uge af din træning. Hvis du fortsætter med at gøre det samme øvelse på samme intensitet i en måned, vil mængden af ​​styrke, du får gradvist falde.

Specificitet

Den type muskelstyrke du får, afhænger af, hvilken type motion og bevægelsesmønster, som du gør. Dette er baseret på det nævnte princip - specifik tilpasning til pålagt efterspørgsel - som siger, at din krop vil tilpasse sig til en særlig form for stress. For eksempel, dine lår blive stærkere og større ved at bruge benstrækker maskine. Dog vil træning med en maskine ikke gøre dig hurtigere sprint til fodbold, fordi din hjerne bruger en anden bevægelse mønster for sprint end for brug af benet forlængelse. Derfor bør du træne i kropsstillinger, der ligner den sport eller aktivitet, som du spiller. For eksempel bør fodboldspillere udføre lunges i forskellige retninger, power step-ups og sprint øvelser for at blive stærkere og hurtigere i stedet for at bruge benpres eller ben forlængelse maskiner.

individualisering

Styrke-uddannelsesprogrammer skal tilpasses til den enkelte, da alle har forskellige fitness niveauer, nike air winflo tilbud outlet mål, sundhed historier og præferencer. To mennesker gør det samme styrke program kan have helt forskellige reaktioner og tilpasninger af programmet. Styrke-uddannelsesprogrammer skal have variabler, der kan justeres for hver enkelt. Undgå derfor cookie-cutter programmer, der ikke er fleksible.