Hen Killers - Goose Hunting 7 Points at huske

Gæs, især sne gæs rejse syd i store høje flyvende flokke. Generelt gæs foder i den arktiske tundra og i bestemte tidspunkter af året at rejse til varmere himmelstrøg. Seasons varierer i forskellige stater i Nordamerika og jagtbestemmelser varierer med disse sæsoner.

canada goose herre • Den mest populære gås til Jagten er sneen gås. Disse er hvide, meget store fugle og veje op til 10 lbs. og har et vingefang på 53 til 65 inches. Denne smukke fugl flyver i pakker, der kan høres på jorden fra mange miles væk.

• nordamerikanske områder tillader jagt i statslige vandfugle forvaltningsområder, men gæs på offentlig jord er generelt immune over for jagt uden særlig tilladelse. At jage sne gæs, er en jæger uddannelse kursus skal være bestået og en gyldig jagttegn specifikke for vandfugle påkrævet.

billig canada goose dame montebello parka e03 beige salg

• Jægere er tilladt at bruge bueskydning udstyr og haglgeværer, der er 10 gauge kan også anvendes. Unplugged haglgeværer, armbrøster, eller elektronisk forstærkede gæs opkald er ulovligt i de fleste lande. Det er heller ikke tilladt at bruge baiting, men hvis det er nødvendigt, kan vandfugle blinds og både bruges til at jage gæs. Undgå forsøger at tage snegæs mens en båd i bevægelse. Det er ulovligt.

• Selvom flokke af gæs er store i antal jægere har en grænse. canada goose dame Generelt ti sne eller andre lette gæs per dag er den tilladte mængde. I lande, der grænser op Canada Goose jægere er normalt ænder jægere og de samme metoder, der anvendes til andejagt bruges til gæs. Gæs kan jages i vandløb, men generelt disse fugle jages på områder, hvor de lever af sidesten korn og majs afgrøder.

• Tre typer jagt gæs er effektive og populære. Disse omfatter faste eller semi-permanente blinds, hvor flyvende og landing gæs kan spores. Duck blinds i vandløb kan bruges til at jage gæs. Ofte jægere vil dog spore gæs fra år til år og lokalisere deres jagt blinds i bestemte områder.

• Lokalisering af gåsen foretrukne landing og fodring stedet er også meget effektiv. Gæs kommer tilbage til det samme sted år efter år. Finde fodring felter kan være den bedste måde at jage den snu fugl. Watch tidlig morgen slagsmål og følg gæs med kikkert. Hvor de lander, vil være det bedste sted at jage. Gæs kan hurtigt ødelægge en afgrøde og grundejere ofte velkommen goose jægere til at hjælpe skære ned på skaden. Selvfølgelig altid bede om tilladelse.

• Den tredje praksis i jagt gæs er "snige sig ind på flokken." Tålmodighed og megen lykke er din største strategi. Gæs vil indgå i det åbne og ofte har en vagtpost ser efter tegn på fare. Hvis en jæger er plettet, vil en alarm blive lød, og hele flokken vil tage ud i panik flyvning. Crawling på områder at jage gæs er en almindelig praksis, og kan være sjovt og spændende. Gæs bide så forsigtighed anbefales altid.

canada goose dame Jagt gæs kan være givende, men husk, at de mest succesfulde goose jægere tillader gæs til at komme til dig. Frem for alt, ophold stille og ikke skyde, indtil du ser deres øjne og fødder.