Sådan Flyt en løbebånd

Overveje at ansætte initiativtagerne til at bære løbebånd op eller ned ad trapper, nike air winflo tilbud outlet fordi den person der bærer den nederste ende er i risiko for alvorlig skade, hvis personen i den øverste ende mister sit greb. Og evaluere øverste etager for stabilitet, før lokalisere en tung løbebånd på andet end i stueetagen; vaklende bjælker og potentialet for skader på gipsvæg eller gips i historiske eller ældre huse, må ikke være egnet til vibration skabt af effekten af dit løb.

Hent Rolling

Flytning af en hjul, ikke-folde løbebånd fra et rum til et andet på samme niveau i dit hjem er en forholdsvis ligetil, to-personers job, så længe du er begge i stand til at løfte 45 pounds sikkert, løbebånd producenten Pro-Form rådgiver . Én person står foran konsollen, griber stolperne under konsollen og trækker konsollen frem og ned, hvilket den modsatte ende af løbebåndet til spids opad. Den anden person har den modsatte ende for at stabilisere maskinen og til at skubbe enden opad. Fortsæt deponering indtil løbebåndet hviler alene på hjulene under konsollen ende. Begge arbejdstagere bør bevare deres holder på maskinen - en trækker og gå baglæns, den anden skubber og gå frem - som du ruller den til den nye placering.

Vide, hvornår at Fold 'Em

En folde løbebånd er den nemmeste type til at bevæge sig. Bare fold det i henhold til instruktionerne i brugervejledningen og hjul det til et andet rum. For at flytte en Pro-Form 1050T, for eksempel tage fat i metalrammen nær slutningen af den walking platform, der er længst væk fra konsollen. køb nike air max 2017 Løft rammen langsomt, indtil den låses på plads mod konsollen ende og kontrollere, at låsen knop på bunden af platformen er låst i opbevaring position. Tag fat et gelænder med den ene hånd, og maskinens stel i den anden hånd, og position ene fod mod en af løbebåndet hjul. Vip langsomt løbebåndet tilbage, indtil den hviler på hjulene alene, og skub det til den ønskede position. Du kan flytte en sammenfoldelig løbebånd alene, hvis du er i stand til at løfte 45 pounds, ifølge Pro-Form. I tvivlstilfælde bruge en hjælper.

Hej, Dolly

For at flytte en ikke-foldning, ikke-hjulede løbebånd, tjek din instruktionsbog for at se om konsollen kan fjernes fra den walking platform, som vil gøre at flytte lettere. Rekrutter mindst en assistent til at hjælpe dig med at løfte løbebåndet på et hjul køretøj, såsom en flad dolly. Løbebånd vejer mindst flere hundrede pounds, så overveje at bruge fire arbejdere, med to på hver ende og to på langsiderne. Hold maskinen ved dens løfte stænger - hvis løbebåndet er således udstyret - eller tage fat i platformens metalskinne. Placer maskinen på dolly, så har dine assistenter hjælper du skubber den til den nye plet.

Flytning til en ny placering

Hvis du flytter til et nyt hjem og ønsker at medbringe dit løbebånd - eller hvis du køber et løbebånd på et loppemarked, køb nike sko herre og dame og skal transportere det til dit hjem - tage et par ekstra forholdsregler. Flyt den til og fra bilen ved hjælp af de standard teknikker til foldning, hjul og ikke-hjulede løbebånd. Før du placerer maskinen i bilen, satte polstring omkring maskinen, så det ikke er beskadiget under transporten. Tape løbebåndet netledning og andre løse ledninger til maskinen med pakning tape, og wrap bevægelige tæpper eller flytte pads - som du kan få til at flytte levering butikker - omkring løbebåndet, før du lægger det i bilen.