Polar prinsesse Retur fra James Bay, Canada

Hospitalet er på øen forårsager transport vanskeligheder under varmere sæson. Rachel *, vores guide, fortalte os, barbour jakke dame når hendes mor var gravid med hendes ældre søster under bryde op en helikopter var også i tjeneste. Uden belysning til helikopteren, for to uger før hendes forfaldsdagen hun blev fløjet til hospitalet på øen for natten og vendte tilbage i løbet af formiddagen. Dette fortsatte i to uger efter hendes grund dag. Hendes søster blev født i løbet af dagen derhjemme. Giver os et andet perspektiv, ikke sandt?

Tilbage til turen op ad floden. Vi havde set et par andre folk ud i deres både på dette time og én på en strand. Tidlige Hudson Bay Company skibe skulle indlæse sand fra "Skibe Sand Island" til afbalancere skibet for returflyvning til England. De pelse må have været for let.

Vores tur tog omkring en time fra Moosonee før vi nåede mundingen af ​​floden. Efter at have set saltvandet af James Bay Polar prinsesse begyndte at vende rundt. Jeg vil gerne vide dit gæt til film titel, så tage et minut til at tænke over det. Jeg vil afsløre det snart. Vi var nu på vej til Moose Island Factory

Endnu kendsgerning om foråret bryde op. Husk jeg sagde floden havde fire fødder af is om vinteren. moose knuckles herre Bredden af ​​floden skal være mindst en halv mil på steder. En kanal var menneskeskabte med en bredde på 50 fod. I løbet af foråret bryde op isen eroderer bredden af ​​floden trække snavs og træer med det. Gennem årene de 50 fod er vokset til over 200 fod!

Filmen er startet. Det var en national dokumentarfilm (undskyld) om cree at gøre deres efteråret og foråret jagt ture. Børn i dag er ved at miste deres jagt færdigheder og viden. Denne historie var om en ældste, hans kone og deres familie som de underviser voksne børn og børnebørn, hvordan at jage. Et andet spørgsmål: "Hvad tror du de er jagt?" Dette er elg land, med elg, sort bjørn, ræve, og ulve kunne være deres bytte .. Deres mål er den canadiske Goose! Ja, så mange som har migreret til USA, nogle er ved at blive høstet for den mad, de leverer. Vi så, hvordan de plukket og kogte gåsen, der giver ny mening til at have din gås kogt! Det var en interessant dokumentar.

Denne morgen ved morgenmad, en af ​​par fortalte os om at blive bedt om at deltage i et bryllup, hvor festen omfattede 15 gæs bliver ristet. canada goose dame Forestil nogen i staterne eller noget større by for den sags skyld, spørger en turist at komme til et lokalt bryllup. Jeg ved, det var fascinerende at besøge med de lokale beboere, og at se gæs bliver kogt. Frokost blev serveret, en skinkesandwich med gulerødder på siden. Stadig på floden blev vi serveret en kage med et ahornblad trukket på det for Canada Day. Jeg holdt forsøger at få Rachel * at synge "Oh Canada," nationalsang. Oh godt. Det havde været en stor ride op og vi nærmer øen. Jeg vil beskrive at udflugt på en anden artikel.