Vandretur Vancouver Island - Hvis du tror, ​​din virkelig op til det

En ting Vancouver Island er berømt for, er de "store udendørs", barbour jakke herre og hvis du er en af ​​de rejsende, der elsker eventyr vandreture, klatring, pot-holing, mountainbiking og generelt bærer store vægte på ryggen, så har jeg fået en udfordring for dig!

Udover den fremragende, uberørt natur, dyrelivet, både marine og jord låst og mulighed for at opleve udendørs sikkert, Vancouver Island har nogle af de mest udfordrende vandrestier i verden.

Men lad os arbejde op til det langsomt: Jeg har set første hånd, hvad den kan gøre for at den såkaldte amatør udendørs mand.

På den sydlige ende af øen, der starter i Saanich og snoede sin vej rundt Victoria i syd-vestkyst, er den berømte "Galloping Goose Trail«. Opkaldt efter en temmelig mærkelig ser togvogn af tidligere tider, denne tidligere jernbanestrækning forkørselsret strækker sig halvtreds-fem kilometer langs kørestolsbrugere terræn. Udover at passere gennem et fantastisk udvalg af natur det har også adgang til fiskeri, strande og områder pot holing, kajak og andre vandaktiviteter.

For at starte os ud på vores fitness stier, tage galopperende Goose og prøv 55 km gåtur: eller måske cykle ville være lettere for dig at starte ud!

Nå, mens vi alle er varmet op, hvorfor så ikke køre op til Strathcona Provincial Park, i centrum af øen, og gøre lidt af vildmark vandreture.

moose knuckles herre Det er ikke kun den ældste Provincial park på øen, men den største, og har de højeste bjergtoppe i Vancouver Island Range; med flere tårnhøje på over 2.000 meter i højden. Denne liste omfatter The Golden Hinde, som på næsten 2200 meter er den højeste i parken og Elkhorn Mountain, bare ti meter kortere.

En af de højeste vandfald i Canada kan også findes i denne Park. Della Falls er 440 meter op som giver nogle forbløffende og majestætiske udsigt til de modige nok til at håndtere den stejle vandretur ..
Selvfølgelig alt dette gør en ideel tilflugtssted for udendørs entusiaster og dem, der føler sig hjemme i naturen og dens omgivelser. Der er imidlertid bjørne, cougars og andre potentielt farlige dyr.

Inden Strathcona Provincial Park er snesevis af forskellige stier, der spænder fra let til avanceret. Nogle stier kan nemt gøres på en mindre anstrengende vandretur, mens andre er flere dage lang; alle er vildmark stier med par bekvemmeligheder.

Nu har jeg dig vild efter mere, så at sige, kan vi tage et kig på Vancouver Island specielle, West Coast Trail. Hvad de store drenge kalder "Den virkelige canadiske oplevelse".

nobis jakke herre Dette er en hård hike! Udover at være 75 kilometer i længden det kan tage alt fra fem til ti dage til at rejse. Du bliver nødt til at bringe alle dine egne forsyninger, herunder mad og vand, og på grund af placeringen på Stillehavets kyst side af øen er det kun åbent at bruge mellem maj og september.

Du er nødt til at få en tilladelse, vil du få masser af regn og mudder, bliver du nødt til at beskæftige sig med tidevand ændringer, lange stejle stigninger, træ stiger, stejle klipper, naturlige broer og manuelt betjente svævebaner over dybe kløfter, og ikke glemme de ulve og bjørne!

Vancouver Island er fuld af oplevelser for dig at opdage, så hvis du tror du kan håndtere en reel vandring oplevelse, leder til Stillehavet nord-vest og give disse tre forslag en chance. Men komme forberedt, den britiske hær uddannelse gruppe ikke finde det meget nemt, og hverken vil du.